Kundecases

Sådan benyttes Hjulinfo hos Maul Biler

Ved Maul Biler fungerer Hjulinfo som lagerstyringssystem, der giver overblik over brugte hjul. Vi bruger det til at binde vores brugte hjul sammen med vores lagerbiler, så vi nemmere kan få et overblik og få hjulene solgt med bilerne.

Styrkerne ved systemet er, at det snakker sammen med lageret, så man kan se, hvilke hjul der passer på den enkelte lagerbil. Det giver et nemt og hurtigt overblik for vores sælgere – og det skal være nemt for sælgerne ellers sælger de ikke noget.

Det tager ikke særlig lang tid at slå et sæt hjul op – under et minut. Vedligeholdelsesdelen af systemet tager lidt længere tid, men vi har bare sat en ansvarlig på det. Der er en lille indkøringstid, men det er relativt nemt. Det kan gøres via mobiltelefonen, mens man står i dækcontaineren og ser på hjulene.

Ved os har vi gjort en af sælgerne ansvarlig for at oprette vores brugte hjul i systemet og kvalitetstjekke. Det kan sælgerne nemt gøre, da vi blot benytter et måleinstrument til at tjekke dybden på dækmønster, når vi opretter dem. Vi gør det med det samme, så sælgeren i butikken nemt kan se dækmønster og alder på hjulene.

Vi startede med at benytte Hjulinfo midt i oktober og var rigtigt oppe at køre med det i november. I den periode har vi omsat 13 hjul. Vi har indtil januar kørt det som en testperiode. Men vi kan se, at der er penge i det, og vi er derfor begyndt at måle på og sætte mål for vores månedlige salg af brugte hjul.

Vi sælger typisk hjulene med vores brugte biler eller leasingbiler, hvor det er salgsteamet som står for det.

Mathias Schaadt-Hansen

CMO, Maul Biler

Book Præsentation